Alla inlägg den 31 januari 2010

Av Lotta - 31 januari 2010 21:49


            

Av Lotta - 31 januari 2010 17:52

 

Tänk att det fysiska mötet kan ge så många fler dimensioner av en människa.. Har just fått möjligheten att träffa flera av mina cybervänner i verkliga livet. På riktigt. Face to face. Så himla häftigt är det. Att få möta människor i verkligheten som man bara kommunicerat med via dator tidigare. Det ger en rätt tydlig bild av hur platt datorkommunikation verkligen är. För trots att man tycker att man känner en människa rätt väl så finns där så oändligt mycket mer. Den man kunde tänka sig var lite avskärmad från verkligheten var riktigt jordnära, den som skulle kunna vara den kaxige var istället den ödmjuka och den som hade kunnat vara aningen stel var istället väldigt mysig!


Förutom många skratt, grupparbeten om husbyggen, matlagning tillsammans och några pubrundor hann vi även med några åk i backen efter en rätt strapatsrik jakt på hyrskidan! Det började som en busstur och slutade med taxi. Däremellan fick vi promenera en och en halv kilometer längs E14. Ja vad gör man inte för lite skidåkning?


Fick även tillfälle att möta många internationella studenter och träna engelskan lite. En del fortsatte att träna engelska på tåget hem - med svenskar!   Måste i övrigt säga att det var lite av en upplevelse att se kineserna åka skidor. Eller stå på skidor..eller hur man ska säga..sitta kanske, på baken mest.. Ja roligt var det i alla fall. Mest hela tiden faktiskt.


Några av oss kom hem mer eller mindre blåslagna. Andra glömde en mössa eller så. Men jag tror vi alla har goa glad minnen för livet att ta med oss från Åre, på ett eller annat sätt.   

Ett tips till er som ska till Åre: ta på er bra skor, det kan vara halt i backarna..


     

Ovido - Quiz & Flashcards