Direktlänk till inlägg 9 januari 2010

Innebandyfest eller Vem var det som vann egentligen?

Av Lotta - 9 januari 2010 13:38


Nog för att jag visste att ni var ett järngäng på planen, det har man inte kunnat undgå att märka. Ont i kroppen, blåmärken på benen efter varje träning. Ni krossar i serien, snart på topp. Men vilket järngäng att festa sen då! När man själv lite småtrött började tänka på hemfärd efter två så var man förstås först. Om man räknar bort de morgontidiga förmiddagsskiften i och för sig, men de börjar ju jobba kl.06.00 så hon gick en halvtimme innan... En annan är ju liksom inte riktigt van att var uppe sådär på nattsuddartimmarna.


Tävlingsinriktade som innebandytjejer är så skulle kvällen förstås innebära turnering i bowling, med uppritat spelschema som vilken bandycup som helst. Lagen hade redan tilldelats namn helt utan att tillfrågas vilket inte uppskattades i alla läger..jag menar vem vill heta Apan??  Det går ju inte att vinna en turnering med ett sån’t namn heller! Helt klart psykologiskt fusk.   


Hur som helst så blandades ”Yes!” och ”Faan!” med high five, ruggdunkar, skratt och skönsång a la Singstar. Är glad att jag inte bodde granne med festplatsen den kvällen. Ju längre kvällen led desto högre sjöngs Singstar..  


Och vem det var som vann..det beror väl på hur man ser det. En del gick hem med flera presenter medan andra blev tomhänta. Födelsedagsbarnet fick de eftertraktade rosa gris-strumporna som tröst av en hygglig tröstande medspelare. Sen var det väl nå’t lag som vann bowlingen också..men det har jag redan glömt vilket..  


Det blev en kväll med god mat, bowling, Singstar och prat om allt från tuttar till spelstrategier ihop med trevliga vinnarskallar. Tack tjejer för en skoj kväll som alltför snabbt övergick i natt.. Nu är det nedräkning till nästa. Då lär det bli klättring uppåt väggarna..!  

 
 
Ingen bild

kika

9 januari 2010 20:49

DET VAR JAG OCH AA SOM VANN BOWLINGEN!!!

 
Ingen bild

Lotta

9 januari 2010 20:55

Men Kika då, som om det var så viktigt då.. Fest har man för att det ska vara kul ju.. ;)

 
Ingen bild

kika

9 januari 2010 21:02

ha ha Lotta, det var riktigt kul att vinna. Speciellt efter att värdinnan slängde in sin man som första pris.

 
Ingen bild

Lotta

9 januari 2010 21:10

å ändå var det bara mig du hade med i bilen hem.. ;)

 
Ingen bild

kika

9 januari 2010 21:12

Visst ja, så var det. Men vad tusan, det är inte alla som får med sig en snygg tjej i bilen. Så jag får väl vara nöjd med kvällen. :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lotta - 22 juli 2011 22:48

Lite prassel vid sidan av..   Jag stannar upp o ser något slingrande svart..   En orm!   Lite väsande och avvaktande var den..   o likaså jag. Fast inte så väsande då. Mest avvaktande.   Tror det var en svart huggorm. För vi såg inga gula fläckar ...

Av Lotta - 21 juli 2011 12:10

som finns med en länge. Sommarens besök på:   Alltid lika vackert att anlända med båt.  Förväntansfulla tjejer.   Traditionsenligt startade vi med den värsta - Fritt fall Tilt!  Med adrenalinet på topp var det bara att fortsätta karuse...

Av Lotta - 16 juli 2011 13:10


inför kvällens poolparty..   Målade naglar o en bikini är väl allt som behövs..? ;P Förutom ett glatt humör, lite busighet och trevliga människor förstås. :) Ha go en kväll, det tänker jag ha! ...

Av Lotta - 13 juli 2011 21:03

vid udden..          

Av Lotta - 12 juli 2011 20:31

myste i kvällssolen på bryggan efter ett dopp i vågorna på udden.           Ja fast Brolle var bara i mobilen förstås. Men han sjöng så vackert Free Fallin' och Det är hon. Lovely! <3 ...

Ovido - Quiz & Flashcards