Alla inlägg den 17 augusti 2010

Av Lotta - 17 augusti 2010 12:32

Har nu äntligen ominstallerat datorn som varit besatt av virus av det värre slaget en tid nu. Trots ihärdiga försök att bli kvitt den hemska doctorn (som den utsa sig för att vara, Antimalware Doctor) blev det retirering från min sida och ominstallation. Det blev många timmar av säkerhetskopiering, frågande, frustration och omtänk. Väl framme känns det dock bra. Riktigt bra faktiskt. Skönt med en "ren" dator.


"Alltför mycket stabilitet förhindrar framsteg."


Hade en fundering på att installera Windows 7 när jag ändå var igång men orkar inte bråka eller bråkas med mera nu! Får stå ut med Vista ett tag till, trots att den har vissa jobbiga sidor..(knölar ofta vid installation/konfigurering av ny programvara). Men å andra sidan lär man sig ännu mera då. :P Har just installerat MySQL (databas) vilket inte funkar särskilt bra hela vägen med Vista. Turligt nog hade jag fina anteckningar om hur jag skulle gå tillväga sedan gången innan.


"Det finns inga misslyckanden, det finns bara erfarenheter."


Har dessutom återvänt till det närmast normala tillståndet efter ett antal dagar av säng-soffa-säng-soffa-tillstånd med fil och smörgås som enda förtäring. Känns som om det börjar bli lite rätsida på tillvaron som var lite upp-och-ned-vänd ett tag!   

Ovido - Quiz & Flashcards