Alla inlägg den 30 augusti 2009

Av Lotta - 30 augusti 2009 21:47


Tänk att livet ständigt bjuder på nya erfarenheter. Har varit på mitt livs första  nätdeting! Det vill säga jag har träffat en person IRL - Förklaring för alla ännu icke-datanördar: In Real Life - alltså på riktigt i verkligheten, inte i cyberspace! - som jag känt i nästan ett års tid. Men då bara via datan, msn och så. Vi gjorde ett litet misslyckat försök redan i juli. Men väder och vind var inte med oss så vi fegade ur.


Så det var med både spänning och lite pirr i magen jag satt på tåget in mot centrum. Skulle du vara där? (näh, nu skojar jag. Inte tvivlade jag på det) Skulle vi känna igen varandra? Ja, efter lite trassel med mötesplatsen - Stockholm är stort - så fann vi varann och inte var det nå't problem att se att du var du och jag var jag! Och allt var precis så som man kunde tänka sig. Du var inte ett dugg annorlunda mot vad jag föreställt mig. Häftigt! Och så himla kul att äntligen få träffa dig. <3


Helskoj att få se att du finns på riktigt vännen. Jag har ibland haft mina tvivel om er cybervänner.. ;)


 

Av Lotta - 30 augusti 2009 21:01


Så har man då klarat av första veckan hemma och jobbat lite både i skolan och inom äldrevården. Denna vecka hade skolan mest att bjuda på i form av roligheter.. Gjorde en lek som gick ut på att eleverna skulle hitta på ett djur, en stad, ett land o en maträtt på en speciell bokstav. Fick då ett underbart förslag på djur på bokstaven D. En grupp hade helt seriöst svarat Dammråtta..:D Jag kunde inte låta bli att dra på munnen då detta var så härligt charmigt - det blev extra stilpoäng för finurlighet! ;) För att undvika protester var jag snabb med att dra paralleller till Så ska det låta, där kan man alltid få stilpoäng trots att svaret inte är riktigt korrekt..

Ovido - Quiz & Flashcards