Alla inlägg den 19 juli 2009

Av Lotta - 19 juli 2009 09:00


Cyklar hem i stilla sommarregn efter en hyfsat lugn kväll på jobbet. Tänker att jag är trött, ska bli skönt att komma hem, ta en kopp te och krypa ner med Guillou (ja hans bok alltså..). Noterar innan jag kliver in att det fortfarande lyser i minstingens rum..hm..nästan lite sent, men för all del det är ju lördag. Öppnar dörren och mot mig slår ett brus av oväsen! The Final Countdown med Europe skrålar från laptopen, hör skrik och springande fötter och slag i dörrar och skratt..en hög med diverse kläder och 6-7 burkar hårgelé/spray/vax blockerar vägen mitt på hallgolvet. Just ja, en skulle ju åka till Västkusten imorgon, förmodligen packningen.. Tar mig förbi klädhögen och vidare in i huset, tittar in i minstingens rum och ser en madrass på golvet..ajdå, hon pratade nå't om att sova över innan jag for till jobbet. Men rummet är tomt, alltså är de uppe.. Ett steg till och jag krockar nästan med de 4 större skrattande, jagande, busande barnen. Hjälp och pust, jag som ville ha en lugn tidig tekväll!


Istället blir det till att mota in minstingarna i badrummet, bädda sova-över-madrassen efter att jag letat lakan o täcke - vanliga sova-över-täcket skulle visst användas av kompis modell större (13 år, blir visst många här inatt..) - natta minstingarna, packa klart Västkusten, skicka in stortjejerna på rummet (skönt att de bäddar själva iaf), skicka hem en kompis och sen äntligen min kopp te! Kommer slutligen helt färdig i säng vid midnatt och orkar bara med 4 sidor Guillou.


Å andra sidan hade jag två mysingar i sängen på morgonen istället för en. Det kokades kaffe under täcket och lektes Björnen sover innan vi pratade tandställning till frukost; "Mamma, jag också vill ha en så'n där fin silvrig rand över tänderna!"


Love Family Life! <3


Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards